Başkan Demir'e Anlamlı Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Yunus Emre İlkokul öğrencileri Beren Karacan, Derin Karahan, Hüseyin Can Özdemir Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'i makamında ziyaret etti.

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli iradenin hayat bulduğu bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve Türk Milleti'nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etti.

Başkan Demir; “Ne mutlu ki sizlere Cumhuriyetin geleceğini siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız. Bu duygu ve düşüncelerle, yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyor ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme