• Haberler
  • Eğitim
  • Çizgi Ötesindeki Öğretmen, KÜ Öğrencileri ile Buluştu

Çizgi Ötesindeki Öğretmen, KÜ Öğrencileri ile Buluştu

2018 yılında Çizgi Ötesi Öğretmen olarak seçilen Emre Özel, Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu'nda öğrencilerle buluştu.

Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Topluluğu (SOBİT) tarafından ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin desteği ile düzenlenen etkinlikte Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılında Çizgi Ötesi Öğretmen olarak seçilen Emre Özel, Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda öğrencilerle buluştu.

Çizgi Ötesindeki Öğretmen, KÜ Öğrencileri ile BuluştuSOBİT tarafından ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi desteği ile Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda gerçekleşen seminere Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Tuna, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Kepceoğlu ve Doç. Dr. Emine Karasu Avcı, akademik idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan Bayburt ilinin Demirözü ilçesine bağlı Beşpınar Köyü Şehit Gürcan Yavuz Ortaokulu’nda Fen Bilimleri öğretmeni olarak görev yapan Emre Özel, öğrenciler ile bir araya geldi.

Meslek Hayatında Başarılı Olmanın Formülünü Öğrenciler İle Paylaştı

Köy öğretmenliğine başladığı günden itibaren mesleğinde elde ettiği deneyimleri öğrencilere aktaran Özel, zor şartlar altında bile mesleğini severek yapmaktan vazgeçmediğini söyledi. Özel ayrıca, kısıtlı şartlarda öğretmenlik mesleğini gerektiği şekilde yapmanın öncelikli olduğunu dile getirerek bir öğretmen için öğrencilerinin gözlerindeki, yüzlerindeki mutluluk ifadesinin her şeyin üstünde bulunduğunu ifade etti. Özel konuşmasının devamında, hangi meslek yapılacaksa öncelikle o mesleği sevmenin öncelikli olduğunu dile getirerek hayatta para kazanmanın yanı sıra insan hayatına dokunmanın da önemli olduğunu belirterek meslek hayatında başarılı olmanın formülünü öğrenciler ile paylaştı.

Konuşmanın ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 2018 yılında “Çizgi Ötesi Öğretmenlerimiz” belgeseline konu olan Emre Özel’in sinevizyon gösterisi ile devam etti. Program, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sosyal Bilimler Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Emine Karasu Avcı’nın Emre Özel’e hediye takdimi ve günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme