Özel Öğrencilerden Bilim Fuarı

İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinlikleri gerçekleştirildi.

Özel öğrenciler tarafından danışman öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan projelerin sergilendiği fuarın açılışı, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Şube Müdürü Gülseren Anbarcı ile okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.Özel Öğrencilerden Bilim Fuarı

Açılış kurdelesinin İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  yönetici ve öğrenciler tarafından birlikte kesilmesini takiben sergilenen çalışmaların yer aldığı stantlar, İl Müdürüz ve davetliler tarafından tek tek gezilirken, öğrenci ve öğretmenler tarafından projeleri hakkında bilgi sunuldu. Fuarda sergilenen projeler davetliler tarafından ilgi ve beğeniyle gezildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş bilim fuarı ile ilgili değerlendirmesinde, "Bu tür etkinlikler hayal gücünün birleşimi ile olur. Bilim Fuarları öğrencilerimizin hayal gücünün ortaya çıkmasında büyük rol oynuyor. Ortaya çıkan bu projeler özel öğrencilerimizin öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacaktır” dedi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme