• Haberler
  • Genel
  • Tahir Altıkulaçoğlu Mezarı Başında Anıldı

Tahir Altıkulaçoğlu Mezarı Başında Anıldı

Tahir Altıkulaçoğlu, vefatının 3'ncü Yıldönümünde Devrekâni Vakıf'ta bulunan aile mezarlığı başında yapılan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve yapılan dua ile anıldı.

İlimizin iş ve sosyal hayatının önde gelen isimlerinden, Türk Hava Kurumu eski Şube Başkanı, Altıkulaçlar Kuyumculuğun sahibi, Devrekânili işadamı Tahir Altıkulaçoğlu, vefatının 3’ncü Yıldönümünde Devrekâni Vakıf’ta bulunan aile mezarlığı başında yapılan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve yapılan dua ile anıldı.

Altıkulaçlar Kuyumculuğun sahibi, İşadamı Tarık Altıkulaçoğlu ve öğretmen Nihal Altıkulaçoğlu Tiryaki’nin babaları, Nuriye Altıkulaçoğlu’nun da eşi olan Tahir Altıkulaçoğlu için Vakıf Mezarlığı’nda ilimiz Nasrullah Kadı Cami İmam Hatibi Hamdi Gömleksiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından da yapıldı. 

Vakıf’taki mevlit ve dua törenine Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Anadolu Basın Birliği Başkanı Sabahattin Büyükoral, Türk Basın Birliği Başkanı Cengiz Muhziroğlu, Altıkulkaçoğlu Kuyumculuk ve Zen Pırlanta Firması çalışanları, Altıkulaçoğlu ailesinin dost ve yakınları katıldı. 

Merhum Tahir Altıkulaç için Teravih namazına müteakip Nasrullah Kadı Camiinde İlimiz tanınmış hocaları tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlit programına Belediye Meclisi Üyesi ve İşadamı Zeki Kebeci, Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Merkez Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Yolasığmazoğlu, Kuyumcu esnafları, İşadamı ve esnaflar başta olmak üzere çok sayıda Altıkulaçoğlu ailesinin dost ve yakınları katıldı.
Altıkulaçlar Kuyumculuk firma sahibi, İşadamı Tarık Altıkulaçoğlu, “Babamız Tahir Altıkulaçoğlu’nun vefatının 3’ncü yıldönümünde anma ve mevlit programımıza katılan, emeği ve katkısı olan tüm herkese Altıkulaçoğlu ailesi adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme