28 Hekim Kadrosu Açıldı

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, 115'inci Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu'ya 12 uzman tabip ve 16 tabip kadrosu tahsis edildiğini duyurdu.

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Sağlık Bakanlığımızca ataması planlanan 115’inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası için ilimiz Sağlık Tesislerine 12 Uzman Tabip 16 Tabip olmak üzere toplam 28 hekim kadrosu tahsis edilmiş olup, Sağlık Bakanlığımızca yerleştirme kurası yapılacaktır. Kura neticesinde atamaları tamamlanan hekimlerimizin ilimize başlayışları sağlanacaktır” denildi. 

Açılan Kadrolar

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmeye göre; Ağlı Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1 tabip, İl Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı 1’inci Basamak Muayene ve Aile Sağlığı Merkezi Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1 tabip, Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesi’ne 3 tabip, İnebolu Devlet Hastanesi 2 tabip, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 4 tabip, Şenpazar İlçe Devlet Hastanesi’ne 3 tabip, Tosya Devlet Hastanesi’ne 2 tabip kadrosu açıldı. Abana İlçe Devlet Hastanesi’ne, Araç İlçe Devlet Hastanesi’ne, Doğanyurt İlçe Devlet Hastanesi’ne, Pınarbaşı İlçe Devlet Hastanesi’ne Aile Hekimi kadrosundan 1’er uzman tabip kadrosu açıldı. İnebolu Devlet Hastanesi’ne Genel Cerrahi branşında 1 uzman tabip kadrosu açıldı. Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’ne Halk Sağlığı branşında 1 uzman tabip kadrosu açıldı. Tosya Devlet Hastanesi’ne İç Hastalıkları branşında 1 uzman tabip kadrosu açıldı. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında 1 uzman tabip, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları branşında 1 uzman tabip, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon branşında 1 uzman tabip kadrosu açıldı. Taşköprü Devlet Hastanesi’ne Göz Hastalıkları branşında 1 uzman tabip kadrosu tahsis edildi. Kastamonu Eğitim ve Hastanesi’ne de Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi branşında 1 uzman kadrosu açıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme