Hakkımızda

Kastamonu Gündem Gazetesi, Halkın Tarafıyız sloganıyla 5 Ocak 2014’te yayın hayatına başladı.

Kastamonu haberlerini gündeme taşıyan Kastamonu Gündem Gazetesi, kurulduğu günden bu yana çizgisinden ödün vermeden, kadim şehir Kastamonu’nun gelişimine katkı sunmak adına var gücüyle çalışmaktadır. 
Kastamonu haberlerine yer veren Kastamonu’daki basının köklü tarihinin verdiği bilinçle yayın hayatını sürdüren Kastamonu Gündem Gazetesi, gündemine daima Kastamonu’yu almıştır.

kastamonugundemgazetesi.com da Kastamonu Gündem Gazetesi’ne paralel olarak yayımlarını dijital mecralarda sürdürmekte, ağırlıklı olarak Kastamonu haberlerini içermektedir.

Başta Kastamonu haberleri olmak üzere Türkiye gündemiyle ilgili haberlere yer veren kastamonugundemgazetesi.com, Kastamonu Gündem Medya Gazetecilik Matbaa Tanıtım ve Basın Yayın Hizmetleri Ltd. Şti ve Adem Arpacıoğlu’nun tüzel kişi temsilciliğinde, Yılmaz Acar Davut’un Yazı İşleri Müdürlüğü’nde işleyişini sürdürmektedir.

kastamonugundemgazetesi.com’un yönetim yeri Cebrail Mah. Plevne Cad. 20/2 Merkez / Kastamonu’dur. 

Kastamonu haberleriyle ilgili görüş ve önerilerinizi kastamonugundemgazetesi.com’un dahili telefonu olan 0366 212 22 16’dan iletebilirsiniz.

Yanı sıra kastamonugundemgazetesi.com’un kurumsal e posta adresi de [email protected]’dur ve bu adresten de Kastamonu haberleriyle ilgili görüş ve öneriler aktarılabilmektedir.