52 Aranan Şahıs Yakalandı 7'si Tutuklandı

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik 18-26 Aralık 2023 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar neticesinde 52 şahıs yakalandı, yakalanan şahıslardan 7'si tutuklandı.

52 Aranan Şahıs Yakalandı 7'si Tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre; İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik 18-26 Aralık 2023 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar neticesinde 52 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslardan; merkezde Kasten Öldürme Suçundan 11 yıl 7 ay hapis cezası ile aranan N.Ç., Taşköprü’de Reşit Olmayanla Cinsel İlişki Suçundan 10 yıl 15 gün hapis cezası ile aranan Ö.K., İhsangazi’de Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Klima ve Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan 5 yıl hapis cezası aranan S.Ö., Tosya’da Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan E.P., Araç’ta 15 ayrı suçtan hakkında arama kararı bulunan ve 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan E.B., merkezde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak Bulundurmak ve Kullanmak suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan İ.T., Daday’da Basit Yaralama ve Hakaret suçundan ve 2 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan Ö.V. isimli şahıslar tutuklandı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Kastamonu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme