ABB Yeni Başkanını Seçiyor

Anadolu Basın Birliği (ABB) Kastamonu Şubesi Delegelerini Ankara'da yapılacak olan 22'nci Dönem Olağan Genel Kurulu'nda Genel Başkanını seçmek için 9 delegesi ile Ankara'ya çıkarma yapacak.

Anadolu Basın Birliği Kastamonu Şube Başkanı Sabahattin Büyükoral Ankara Kurtuluş Parkı yanında Çankaya’da Vedat Dalokay Salonu’nda yapılacak olağan genel kurul ile ilgili olarak; “31 Mayıs 2024 Cuma Günü Ankara’da yapılacak olan olağan genel kurulumuzda yeni genel başkanımızı seçeceğiz. Kastamonu’da 9 delege ile genel kurula katılacağız. Genel kurulumuza Kastamonu’dan Anadolu Basın Birliği Kastamonu Şube Başkanı Sabahattin Büyükoral olarak ben, Başkan Yardımcım Cengiz Muhziroğlu, Yönetim Kurulu Üyelerim ve Üyelerim Ahmet Çelimli, Nihat Uzun, Faruk Ay, Ahmet Suat Canlı, Vahdet Tarık Büyükoral, Bilgin Serkan Yılmaz ve Hakan Depişgen olmak üzere 9 delege olarak katılacağız. Şimdiden genel kurulumuzun Başkentimizi, ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeği ve katkısı geçenleri de ABB Başkanlığı olarak teşekkür ediyorum” dedi. 

Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı M. Bora Zor da, “22’nci Olağan Genel Kurulumuzu Ankara’da yapıyoruz. Genel kurulumuza katılacak olan delegelerimizden dolayı büyük onur ve mutluluk duyarız. Olağan genel kurulumuzda emeği ve katkısı geçenleri şimdiden Genel Merkezimiz adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme