• Haberler
  • Siyaset
  • Aday Ufuk Car: 'İlkeli Bir Duruş Sergilememiz Şarttır'

Aday Ufuk Car: 'İlkeli Bir Duruş Sergilememiz Şarttır'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ufuk Car, Taşköprü'yü vizyon sahibi, örnek bir ilçe yapmak için çalışmalara başladığını söyledi.

Aday Ufuk Car: 'İlkeli Bir Duruş Sergilememiz Şarttır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ufuk Car; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Taşköprü Belediye Başkanı adayı olarak karşınızdayım. İçinizden bir kardeşiniz, bir evladınız, Taşköprü'de doğup, büyüyen, diğer bir yarınız olarak, dertlerinizle dertlenmek ve 21’inci yüzyılda, Taşköprü'yü vizyon sahibi, örnek bir ilçe yapmak için, ekip arkadaşlarımla birlikte, hazırlıklarımıza başladık, hiç yılmadan da sürdüreceğiz. Ortak sorunlarımıza kalıcı çözümler üretmek, güçlü, sağlam temelleri ve hedefleri olan, bilimsel realiteleri önceleyen, ahlak ve dürüstlüğü temel felsefe halinde ön planda tutan bir anlayışla, yollarımızı birleştirmek, tek vücut olarak hareket etmek, olmazsa olmazımızdır” dedi. 

‘Sizlerin Rehberi Olmaya Talip Olduğumu Belirtmek İstiyorum’

Projelerini programladıklarını söyleyen Car; “Yapay zekâ teknolojisinin hâkim olduğu, global dünya ekseninde, genç jenerasyonumuzun, aktif olarak sistemde yer bulmasına imkân sağlamak için, sağlam bir irade ve ilkeli bir duruş sergilememiz şarttır. Bu birleşim, ancak, tecrübe, sorumluluk bilinci ve kollektif çalışma ile hayat bulabilir. Hayalimizdeki Taşköprü'yü, birlikte inşa edebilmek için, ihtiyacımız olan tek şey, sevgi ve saygıyı, ahlak ekseninde birleştirmekten geçer. Bugün, yanımda olan ekip arkadaşlarımla çıktığımız bu ulvi yolda, yarın, hep birlikte sonuca odaklanacak ve başaracağız. Kendimizi, hedeflerimize ulaşmak ve projelerimizi başarılı sonuçlarla taçlandırmak üzerine programladık. İstekliyiz, istek ve arzumuzu gerçekleştirmek için, sizlere yol arkadaşlığı teklif ediyor, sizlerin rehberi olmaya talip olduğumu belirtmek istiyorum. Ortak paydamız, Taşköprü, ortak hedefimiz, ‘Taşköprü İçin Yeni Bir Başlangıç’ sloganı olacaktır. Bir ekip ruhu ile birlikte yürüyeceğimiz bu hayırlı yolda, yolumuz, bahtımız açık, Allah yardımcımız olsun. Tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı iletiyor, sağlık ve huzur dolu günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme