AK Parti'den 'Gerçek Belediyecilik' Yürüyüşü

'Tahsin Babaş ile Gerçek Belediyecilik İçin Yürüyoruz' yürüyüşü gerçekleştirildi. Kışla Parkı'ndan başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

AK Parti Kastamonu teşkilatı tarafından ‘Tahsin Babaş ile Gerçek Belediyecilik İçin Yürüyoruz’ yürüyüşü gerçekleştirildi. Kışla Parkı’ndan başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. 

Yürüyüşe AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umur, AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, AK Parti Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüme Köylü, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Fazıl Kabakcı ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

AK Parti'den 'Gerçek Belediyecilik' Yürüyüşü

‘Sağ Olun Var Olun’

Yürüyüşe katılanlara teşekkür eden AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; “Bugün bizi çok gururlandırdınız. Siz gerçek memleket insanları olarak, bu toprakların insanı bu memleketin hizmetkarı Tahsin Babaş’a destek vermek için buraya geldiniz, sağ olun var olun Allah razı olsun” dedi.

’80 Gündür Birlikteydik’

Babaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 80 gündür bu sokaklarda sizlerle beraber yerel yönetim seçimleri için birlikteydik. Yeri geldi sizlerle oturup sohbet ettik, yeri geldi sizlere projelerimizi anlattık. Dertlerinizi dinledik, çözümler önerdik. Kiminin evinde, iftarında, sokakta, miting alanında, çarşıda, sanayide birlikte olduk. Belki ulaşamadığımız kardeşlerimiz vardır onlardan da çok özür diliyorum.”

AK Parti'den 'Gerçek Belediyecilik' Yürüyüşü

‘Biz Kastamonu İnsanını Seviyoruz, Teveccühlerini Bekliyoruz’

Sonrasında tek tek projelerini anlatan Babaş, kapanışı ise şu ifadelerle yaptı: “Her yönüyle Kastamonu insanının hayatını kolaylaştıracağız. Bu zamana kadar kimseye iftira atmadım, kimseyi incitmedim. Kimseye kem söz söylemedim. Sadece hizmet adamı oldum, proje adamı oldum, Kastamonu’yla ilgili yapacağım projeleri anlattım. Bugün de bundan mutluyum. Biz bu sokaklarda doğduk yine burada yaşayacağız, başkaları gibi kaçıp gitmeyeceğiz. Bu toprakların çocuğu bu topraklara hizmet eder. Biz Kastamonu’yu seviyoruz, biz Kastamonu insanını seviyoruz. Teveccühlerinizi bekliyoruz.”

Bakmadan Geçme