• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu: 'Daha Büyük Hizmetlere İmza Atacağız'

AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu: 'Daha Büyük Hizmetlere İmza Atacağız'

AK Parti İhsangazi Seçim Bürosu açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törende katılımcıları selamlayarak sözlerine başlayan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu; “İhsangazililer Ufuk başkanının buraya hangi değerleri kattığını gayet iyi biliyorlar. İhsangazi Belediyesi’ni alacağız. Biz Ufuk başkana destek veriyoruz. AK Parti’nin gücünü, AK Parti’nin belediyecilik anlayışını İhsangazi ile birleştireceğiz. Tüm İhsangazililerin desteklerini bekliyoruz. Sizlerin desteklerinizi göreceğimizden eminim” dedi.

‘İhsangazi’yi İhya Edeceğiz’

AK Parti İhsangazi Belediye Başkan Adayı Ufuk Ayvacı, İhsangazi’nin tüm kronik problemlerini çözmek için yola çıktıklarını ifade ederek; “İhsangazi’yi ihya edeceğiz. Hemşehrilerimizi ihya edeceğiz. Vaat edilen, gerçekleşmeyen projeleri çözeceğiz. En çok çalışan, en çok proje üreten, en çok hizmeti ortaya koyan belediye başkanı olacağım. Bunun sözünü veriyorum. Kronikleşmiş işler ve projeler var. Vaat edilen gerçekleşmeyen projelerin hepsini hayata geçireceğiz. İktidarın ve mensubu olduğumuz hükümetin destekleriyle yapacağız. İhsangazi’nin çehresini değiştireceğiz. Sizlerin huzurunuza 55 projeyle çıkmış bulunuyoruz” dedi.

Ufuk Ayvacı’nın Projeleri

Projelerini sıralayarak sözlerine devam eden Ayvacı; “İhsangazi’ye doğalgazın müjdesini veriyoruz. 2026 olan doğalgaz yatırımı 2024’e alındı. İnşallah belediyeyi kazandığımızda burada doğalgazı başlatacağız. İçme Suyu Arıtma Tesisi kuracağız. Ilgaz’dan gelen suyu biz arıtılmış bir şekilde size sunacağız. Güneş Enerji Santralini kuracağız, kendi elektriğimizi üreteceğiz. Hükümetimizin desteğiyle İhsangazi’ye modern bir devlet hastanesi kazandıracağız. Modern kapalı bir pazar yeri yapacağız. İlçemizin en büyük sorunu sokak hayvanlarıdır. Bizde sokak hayvanları için barınak inşa edeceğiz. İlçemizin bir diğer sorunu imardır. İlçede inşaat sektörü gelişmiyor. Şu anda kaloriferli daire sıkıntımız var. Göreve geldiğimizde imar revizyonu yapacağız. İhsangazi’nin çehresini değiştireceğiz. Yeni bir şehir planı yapacağız. İleriye dönük İhsangazi için 15 bin nüfus hedefi koyduk. İnşaat sektörünü geliştirip, İhsangazi’yi en güzel seviyeye getireceğiz. Önceki belediye başkanlarımız bunu yapmadı. 35 yıl önceki şehir planı ile ilçemiz devam ediyor. Modern Kapalı Yüzme Havuzu yapacağız. İlçemize bir hamam kazandırmak istiyoruz. İlçemize gelen misafirlerin konaklayabileceği bir yer yok. Üniversite öğrencilerimizin yakınlarının konaklayabileceği bir yer yapacağız. Hükümetimizin desteğiyle ilçemizde spor kompleksi yapacağız. Üniversite öğrencilerimizin konaklama sıkıntısını gidermek için çalışma yapacağız. Mergüze Mesire Alanı yapacağız. Atçılık ve Binicilik Tesisi’ni kurarak, ilçemize kazandıracağız. Araç-İhsangazi yolu için de ödenek çıkarıldı, orası da bu yıl içerisinde tamamlanacak. Halk kütüphanesini ilçemize kazandıracağız. Peyzaj düzenlemeleri yapacağız. İlçemize yeni bir görünüm kazandıracağız. Belediye makine parkını güçlendireceğiz. Köylerimize de hizmet götüreceğiz, mahallelerimize de hizmet götüreceğiz. Sadece mahalle belediyesi demeyeceğiz. Her mahalleye çocuk oyun parkımızı yapacağız. Açık ve kapalı düğün salonu yapmayı planlıyoruz. Bunu da cüzi bir rakamla vatandaşlara kiralayacağız. Mahallelerimizin sıcak asfaltlarını ve parkelerini tamamlayacağız. Köylerimize de eşit derece hizmet götüreceğiz. Hayvan pazarımızı açacağız. Mezbahana binasını inşa edeceğiz. Evde bakım hizmetleri yapacağız. Kültür turları düzenleyeceğiz. Siyezimizi uluslararası alanda tanıtacağız. İhsangazi siyezin başkenti. Bunu tüm dünyaya tanıtacağız. Kum ve parke tesisi kuracağız. Kendi parkemizi üreteceğiz. Ücretsiz defin ve cenaze işlemleri yapacağız. Öğrencilerimize kırtasiye desteği vereceğiz. İlçemize sosyal market kurmayı planlıyoruz. İlçemize yeni bir üniversite binası kazandıracağız. İlçemize sulama göleti yapacağız. Afet Gönüllü Merkezi kuracağız. Kadın üreticilere ve kooperatiflere destek vereceğiz. Siyez Araştırma ve Geliştirme Merkezi kuracağız. İlçemize yeni dijital terminal yapacağız. İhsangazi gençlerine ücretsiz spor eğitimleri vereceğiz. Engellilerimize destek vereceğiz. Atık Geri Dönüşüm Tesisi kuracağız” ifadelerini kullandı.

‘Çalmadık Kapımız, Girmedik Gönlümüz Kalmayacak’

AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, seçim ofisinin açılışının hayırlı olmasını dileyerek; “İhsangazi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 yıldır alt kadroların hiçbir zaman yalnız bırakmadığı bir ilçemiz. Çeşitli hizmetlerimizle taş üstüne taş koyarak gece gündüz demeyerek yaptığımız hizmetlerle bugün karşınıza çıkma dirayetini gösterdik. Yüzümüz var çünkü tarlada izimiz var da o yüzden karşınızdayız. İnşallah merkezi hükümetle yerel hükümeti birleştirerek daha büyük hizmetlere inşallah birlikte imza atacağız. Burada sizlerden destek istiyoruz. Kastamonu’muzla ve çevre ilçelerle olan bağlantının daha güçlü olması adına çok çalıştık. Bunun örneği şu anda İhsangazi-Araç yolu. Allah nasip ederse Ulaştırma Bakanımız salı günü burada. Bunun bitirilmesi için var gücümüzle uğraşıyoruz. Hatta bir sürü projelerimiz var. Bugün tünelimiz var. İnşallah bir yanda varyant tünelimizle birlikte o tünelimizle gerçekleştireceğiz ve aynı zamanda da inşallah oradaki Kırık Barajımızı da hayata geçireceğiz. Bunların her birinin bilinci içerisindeyiz. Hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Bizim zaten proje açıklamaktan başka bir işimiz yok, işimiz hizmet. Çünkü Cumhurbaşkanımızın işi hizmet. Gece gündüz demeden her gün ya bölünmüş yollar açıyoruz, ya dünyanın en uzun tünellerini açıyoruz ve şehirlerimize de büyük büyük şehir hastaneleri yapıyoruz. Biz seçimden seçime gelen bir parti değiliz. Her zaman yanınızdayız, yakınınızdayız. muhtarlarımıza, Cumhurbaşkanımızın ne kadar değer verdiğini muhtarlarımız biliyor. İhsangazi’de daha çok yapacak işlerimiz var. Sizden destek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah 31 Mart akşamına kadar çok çalışacak İhsangazi’yi yarınlara taşıyacağız. Çalmadık kapımız, girmedik gönlümüz kalmayacak. Seçimden sonra 2 tane bayramımız olacak. Birisi 31 Mart'tan sonraki belediye bayramımız, ikincisi de Ramazan Bayramımız. İnşallah ikisini beraber kutlayacağız. Buraya çok büyük bir organize sanayi müjdemiz var. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Organize Sanayi İhsangazi’yi uçuracak” dedi. 

Konuşmaların ardından AK Parti İhsangazi Seçim Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme