AK Parti Kan Bağışı Programı Düzenledi

AK Parti Genel Merkezi ve 81 ildeki AK Parti İl teşkilatlarıyla birlikte eş zamanlı olarak kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı ile Kızılay Başkanlığı işbirliğinde, toplumda kan bağışının önemini vurgulamak, farkındalık oluşturmak ve vatandaşların kan bağışına teşvik edilmesini sağlamak amacıyla AK Parti Genel Merkezi ve 81 ildeki AK Parti İl teşkilatlarıyla birlikte eş zamanlı olarak kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. 

“Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır” prensibi ile yola çıkarak Türkiye’nin tüm illerinde eş zamanlı olarak vatandaşları gönüllü olarak kan bağışında bulunmalarını sağladı.
Kastamonu Kızılay Kan Merkezi’nde yapılan programa AK Parti Sosyal Politikalar Kastamonu İl Başkanı İsmail Yılancıoğlu, AK Parti Kadın Kolları ve çok sayıda vatandaş gönüllü olarak kan bağışında bulundu.

Kan bağışının önemine değinen AK Parti Sosyal Politikalar İl Başkanı İsmail Yılancıoğlu; “14 Mayıs Türkiye’nin 81 ilinde bugün eş zamanlı olarak kan stoklarımızı arttırmak amacıyla Genel Merkezimiz tarafından planlanmış bir program. Kan acil değil sürekli ihtiyaç prensibi ile yapılan bir program. Biliyorsunuz kan çok ihtiyaç olan bir şey” diyerek, kampanyada emeği geçenlere teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme