AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Umur: 'Tarih yazmaya geldik'

AK Parti Kastamonu 3'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Umur 'Kastamonu'da tarih yazmaya geldik' dedi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç katılımıyla Canoğlu’nda basın toplantısı düzenlendi.

AK Parti Kastamonu 3'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Umur, burada konuşma yaptı.

Kendini tanıtarak sözlerine başlayan AK Parti 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Umur; “1965 Kastamonu merkez doğumluyum. 23 yaşına kadar Kastamonu’da yaşadım, daha sonra İstanbul’a yerleştim. İstanbul’da 35 yıldır sanayiciyim. Gıda, lojistik, enerji turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Umur Holding’in Yönetim Kurulu Başkanıyım. Aynı zamanda sanayici olmam hasebiyle İstanbul Sanayi Odası’nda 4 dönemdir kendi sektörümün Komite Başkanı ve Meclis Üyesiyim. Siyasete AK Parti’de başladım. Bakırköy Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, ardından 4 dönem AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, ardından 2018 yılı 3’ncü Bölge Milletvekili Adayı, ardından 2018 yılı Bakırköy Belediye Başkan adaylığı, son olarak da partimizin 7’nci Olağan Genel Kongresinde çok kıymetli Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi olarak partimizin en üst noktasında Cumhurbaşkanımızla çalışıyoruz. Bu seçimlerde Cumhurbaşkanımızın taktirleriyle memleketim olan Kastamonu’da Milletvekili Adayı olarak karşınızdayım." dedi.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

AK Parti Kastamonu 3'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Umur şöyle sürdürdü: "Kader gayrete aşıktır’ diyerek yola çıktık. Gece gündüz çalışıyoruz. Takım ruhuyla ortak akılla memleketimiz olan Kastamonu’ya daha güzel hizmetler kazandırabilmek adına ‘İnanmak başarmanın yarısıdır’ ilkesiyle 14 Mayıs akşamına kadar sahadayız. Çalınmadık kapı sıkılmadık el, girilmemiş ev bırakmamak adına memleketimiz olan Kastamonu’da tarih yazmaya geldik."

İSTİHDAM VURGUSU

AK Parti Kastamonu 3'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Umur: "En büyük sanayi kuruluşu olan İstanbul Sanayi Odası’nda yüzlerce sanayici arkadaşım var. Bunun yanında Türkiye’nin sektördeki en büyük fabrikası olan Undano’nun da bulunduğu Çerkezköy Organize Sanayi’de de Yönetim Kurulu Üyesi’yim. Burada da 255 tane fabrika var. Türkiye’nin enleri diyebileceğimiz, binlerce kişinin çalıştığı bir organize sanayide sanayicilik yapıyorum. Önümüzdeki süreçte şayet, Kastamonulu hemşehrilerimiz, bize yetki verirse hem Merkez Yönetim Kurulu’nda Cumhurbaşkanımıza Kastamonu’nun sorunlarını birinci ağızdan iletme şansımın olması hasebiyle, hem de sanayici kimliğimle Kastamonu’da turizm ve sanayi anlamında güzel eserlere imza atıp hem istihdam hem de Kastamonu’nun gelişmesi açısından büyük projelerle halkımızın karşısına çıkacağımıza inanıyorum."

TEŞEKKÜR

AK Parti Kastamonu 3'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Umur: "Bu bağlamda siyasetimizin duayeni Hakkı Köylü Milletvekilime, 3 dönem Kastamonu’ya büyük projeler büyük hizmetlere imza atan çok kıymetli vekilimiz Metin Çelik Bey’e, bugüne kadar partimizde milletvekilliği yaparak büyük hizmetler veren her biri birbirinden değerli milletvekillerimize bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde, teveccühü en çok bizim partimize gösteren çok kıymetli 31 aday adayı arkadaşımıza da partimize gösterdikleri teveccüh ve bu süreçte sahada adım adım çalıştıkları için huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme