AK Parti Milletvekili Adayı Ekmekci: 'Gençlerimizin yanında olacağım'

AK Parti 2'nci Sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci, Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Ekmekci: 'Gençlerimizin yanında olacağım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti 2’nci Sıra Kastamonu Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci, Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ekmekci, TEKNOFEST Liseler Arası Elektrikli Araç Yarışması’nda dereceye giren İSTİKLAL EC aracını da inceledi ve projeyi gerçekleştiren ekibi tebrik etti. 

Kastamonu’nun tarihi eğitim kurumları ile geçmişten günümüze ülkemizin eğitim merkezlerinden biri olduğunu kaydeden Ekmekci, “1800’lerin ikinci yarısında eğitim hayatına başlayan Taşmektep, ilimizin eğitim alanındaki yolculuğunun tarihi mimarlarından biri. Taşmektep mezunları meslekleri ile ülkemizin imarında büyük rol oynadılar. Okulumuzu bugün de aynı başarı ile eğitim ve öğretim yolculuğunu sürdürdüğü için bir kez daha kutluyorum” dedi. 

“GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ TEKNOFEST KUŞAĞI İLE GURUR DUYUYORUZ”

TEKNOFEST Liseler Arası Elektrikli Araç Yarışması’nda İstiklal EC isimli araçları ile ivmelenme yarışında Türkiye 1’incisi, genel klasmanda ise Türkiye 5’incisi olan öğrenci ve öğretmenlerden oluşan takım ile de bir araya gelen Ekmekci, “Dün ilimizde TOGG heyecanını yaşadık. Yerli ve milli teknolojinin önemini biliyoruz ve bu yolda hükümetimiz büyük emek veriyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en kıymet verdiği alan bu. Tam bağımsızlığın yolu yerli ve milli teknolojiden geçiyor çünkü. İstiklal EC ile Taşmektep’in dolayısıyla Kastamonu’nun kazandığı başarının ardında böylesi anlamlı bir emek var. Biz, gençlerimizi harflerle isimlendirilen kuşaklar olarak tanımlamıyoruz. Onlar, TEKNOFEST Kuşağı. Devletimizin ve milletimizin geleceği onlara emanet. Gençlerimizin bilim ve teknoloji alanında yaptıkları tüm projelerinin destekçisi olacağım” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme