AK Parti Milletvekili Adayı Ekmekci Pınarbaşı'ndaydı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Serap Ekmekci Kastamonu Pınarbaşı'ndaydı.

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere odaklandı. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Cumhurbaşkanı adayları, milletvekili adayları ve parti teşkilatları yoğun bir çalışma yürütüyor.

AK Parti Kastamonu ikinci sıra milletvekili adayı Serap Ekmekci, seçim çalışmalarını Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde sürdürdü. Ekmekci ve beraberindeki heyeti, Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar karşıladı. Burada esnafla bir araya gelen heyet, ardından çeşitli etkinliklere katılım sağladı.

Kastamonu'da ve Türkiye'de doğa turizmiyle öne çıkan Pınarbaşı'nda turizm vurgusu yapan AK Parti Kastamonu milletvekili adayı Serap Ekmekci, Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar'ın her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

PINARBAŞI'NDA HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

AK Parti Kastamonu milletvekili adayı Serap Ekmekci, beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu Pınarbaşı'nda hıdırellez etkinliğine katılım sağladı.

Ekmekci bu etkinliğin ardından sosyal medya paylaşımında; "İlimizin cennet ilçesi Pınarbaşı'ndayız. Ali Danişment Türbesi ve Yukarı Aktaş Köyü'ndeki Hıdrellez şenliklerine katıldık. Hıdrellez'in bereketi, bolluğu, sağlığı milletimizin üzerine olsun. Mazlum milletlerin örnek ve ilham aldığı ülkemizin Türkiye Yüzyılı daim olsun" notuna yer verdi.

"PINARBAŞI'NIN VEKİLİ OLACAĞIM"

AK Parti Kastamonu milletvekili adayı Serap Ekmekci bir diğer paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizin turizmde parlayan yıldızı, kanyonları, mağaraları ve şelaleleri ile dünyanın önde gelen doğa hazinesi, kültürü ile ayrı güzellik Pınarbaşı ilçemizin TBMM'de vekili olacağım. Belediye Başkanımız Sayın Şenol Yaşar'a başarılı çalışmalarında daim destek olacağım."

Bakmadan Geçme