• Haberler
  • Spor
  • AK Parti Milletvekili Uluay: 'Vekil Değil Misin Yap Diyenleri Duyar Gibiyim'

AK Parti Milletvekili Uluay: 'Vekil Değil Misin Yap Diyenleri Duyar Gibiyim'

AK Parti Milletvekili Halil Uluay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kastamonu'nun yeni bir modern stada kavuşmak üzere olduğunu söyledi.

Uluay, vatandaşın fikrini almak için de stadın yeri ve stadın özellikleriyle ilgili sosyal medya paylaşımı yaptı.

Milletvekili Uluay’ın açıklamaları şöyle: “İlimiz modern bir stada kavuşmak üzere maliyeti yaklaşık 600-700 milyonluk, bu şekilde devasa bir yatırım fırsatı gelmişken, bu tesisi Batı Çevreyolu üzerine, Kuzeykent kavşak ile Maslak Sanayi Sitesi arasına kurabilirsek, yanına iki-üç sentetik çim saha, bisiklet yolları, yürüyüş alanları, kondisyon aletleri, zepline, tırmanma duvarları, etnospor parkurları, modern Okçuluk, geleneksel okçuluk, oryantiring, dağ bisikleti, stadın içinde binlerce metrekare kapalı alan antrenman salonu zaten olacak bu alanda Jimnastik, karate, judo, güreş, kick boks, boks, taekwondo, masa tenisi, halter vs.vs. tüm branşlar için çalışma ve antrenman alanları olacak. Orman içine manej bile yapılabilir, binicilik tesisi oluşturulabilir, piknik ve dinlenme alanı, şu an aklıma gelmeyen spora ve eğlenceye dair daha ne varsa…”

‘Ortak İrade Vurgusu’

Uluay açıklamasını şöyle sürdürdü: “Vekil değil misin konuşacağına yap’ diyenleri duyar gibiyim. Ben kamuoyunun fikrini almaya çalışıyorum. Bu mahiyetteki projeler için ortak akıl ve ortak irade oluşması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca stadın bu sene yapımı başlayacak diğer projeler de zaman içerisinde doğru planlama ile hızla yol alınacaktır. Yağmurlu bir günde TBMM'den tüm Kastamonulu hemşehrilerime selamlar...”
 

Bakmadan Geçme