AKED ve Smart Academy'den Ortak Proje Eğitimi

Akademi Kültür ve Eğitim Derneği (AKED) ile Smart Academy ortaklığında düzenlenen Proje Oluşturma ve Yönetimi ile ilgili eğitim KATSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

AKED ve Smart Academy'den Ortak Proje Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim 3 eğitmen tarafından 2 günde gerçekleştirildi. İlk olarak Ramazan Kırmızı tarafından PCM Proje Döngü Yönetimi, ardından Suzan Avanoğlu tarafından Erasmus+Proje Döngü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi, son olarak ta Doç. Dr. Adem Yılmaz tarafından TÜBİTAK Projeleri Hazırlama Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Başkanı Serpil Durgut’ta katılımcılara girişimleri, deneyimleri hakkında bilgiler paylaştı.

Gerçekleştirilen proje eğitimine her yaş kesiminden ve her sektörden katılım olmasının sevindirici olduğunu belirten Avanoğlu, AKED (Akademi Kültür ve Eğitim Derneği) ve Smart Academy işbirliğinde yapacakları eğitimlerin süreceğini, yazın Sinop’ta gerçekleştirmek üzere yine kapsamlı bir eğitim hazırlığı içinde olduklarını belirtti. Çalıştay şeklinde düşünülen eğitimde amacı her kesim ve her seviye için proje bilgisini yaygınlaştırılmak ve ilimize sosyal-kültürel bakımdan katkı sağlamak olarak açıklayan Avanoğlu, eğitime ev sahipliği yapan KATSO’ya da teşekkürlerini sundu.

Bakmadan Geçme