Alaz'dan Türkiye 2. Değerlendirmesi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldızlar Hentbol Türkiye Birinciliği'nde ilimizi temsil eden Şehit Bülent Gider Ortaokulu kız hentbol takımı, Türkiye ikincisi oldu. Antrenör Bülent Alaz açıklamalarda bulundu.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldızlar Hentbol Türkiye Birinciliği’nde ilimizi temsil eden Şehit Bülent Gider Ortaokulu kız hentbol takımı, Türkiye ikincisi oldu.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün alt yapısı da olan Şehit Bülent Gider Ortaokulu, büyük bir başarıya imza attı.

‘Geleceğimiz Gümbür Gümbür Geliyorlar’

Antrenör Bülent Alaz yaptığı açıklamada; “Bu başarıdan dolayı tüm sporcularımı kutluyorum. Rakiplerinin yaş grubundan bir yaş küçük olmalarına rağmen çok iyi bir mücadele ortaya koydular. Hedeflerimizin de üstünde bir başarı hikayesi yazdılar. Bu başarı bizi ciddi anlamda motive etti, rakiplerimize karşı seviyemizi de ortaya koydu. Daha çok çalışmaya ve Türkiye birincilikleri için mücadele etmeye kararlıyız. Geleceğimiz gümbür gümbür geliyorlar” dedi.
 

Bakmadan Geçme