Amed Sportif Faaliyetler Şampiyonluğa Tamam, GMG Kastamonuspor Play-Off'a Devam!

GMG Kastamonuspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 35. Haftasında Amed Sportif Faaliyetler'i konuk etti. Karşılaşmanın 3'üncü dakikasında Eyüp Oskan'ın golüyle 0-1 öne geçen Amed Sportif Faaliyetler, maçı da 0-1 kazandı. Bitime 3 hafta kala ikinci GMG Kastamonuspor'la puan farkını 6'ya çıkartan Amed Sportif Faaliyetler maç sonunda büyük bir sevinç yaşarken, şampiyonluk şansı mucizelere kalan GMG Kastamonuspor cephesinde üzüntü büyüktü.

GMG Kastamonuspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 35. Haftasında Amed Sportif Faaliyetler’i konuk etti. Saatler öncesinde hınca hınç dolan Gazi Stadı’nda güzel bir futbol atmosferinde oynanan karşılaşma, Türkiye Futbol Federasyonu’nun YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Kritik karşılaşmaya Amed Sportif Faaliyetler iyi başladı. Diyarbakır ekibi aradığı golü maçın hemen başında Eyüp Oskan’la buldu. Gelişen Amed Sportif Faaliyetler atağında Eyüp Özkan gerilerden sert vurdu top ağlarla buluştu. İlk yarının kalan kısmında iki takım da karşılıklı gol pozisyonlarına girse de istediği golü bulamadı ve ilk yarı Amed Sportif’in üstünlüğüyle sona erdi.

Pozisyon Var Gol Yok

GMG Kastamonuspor ikinci yarıya Abdülaziz Solmaz-Yusuf Türk değişikliğiyle başladı. Bu değişiklik oyuna da olumlu olarak yansıdı. GMG Kastamonuspor daha çok pozisyona giren taraf oldu.

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasının ikinci yarısında iki takım da net pozisyonlar yakaladı. Kırmızı-siyahlılar ceza alanı içinde daha net fırsatlar bulsa da gole çeviremedi. Karşılaşma 0-1 Amed Sportif Faaliyetler üstünlüğüyle sona erdi.

Yorumlar 1
Rojda21 15 Nisan 2024 02:56

Kastamonu halkını yürekten tebrik ederim. Diyarbakır da sizin şehriniz her zaman baştacısınız. Bu maçta galibiyet yada mağlubiyetten çok misafirperverliğiniz daha ön planda. Özellikle bursaspora çok güzel örnek oldunuz. İnşallah playofta şansınız bol olur ve kazanmanızı diliyorum. Bu şehir Şehit ali gaffar okanı bağrına bastı. Kastamonu halkı da başımızın tacı oldu. Özellikle klüp başkanın sağ duyulu açıklamaları ve belediye başkanının çiçekle karşılamaları örnek teşkil etti. Yaşasın dostluk kardeşlik yaşasın kastamonuspor. Futbol gelip geçicidir dostluk bakidir.

Bakmadan Geçme