1977 Mezunlarından APL'ye Hediye
Geçtiğimiz hafta sonu 140'ıncı yıl dönümü kutlanan tarihi Abdurrahmanpaşa Lisesi'nde farklı şehirlerde yaşayan mezunlar bir araya geldi.
Geçtiğimiz hafta sonu 140'ıncı yıl dönümü kutlanan tarihi Abdurrahmanpaşa Lisesi'nde farklı şehirlerde yaşayan mezunlar bir araya geldi.
Anadolu'nun ilk devlet lisesi olan Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi her 5 yılda bir yapılan geniş çaplı etkinliklerin düzenlendiği 140'ıncı yıl dönümünde yurdun farklı şehirlerinden gelen mezunlarını da bir araya getirdi. 1977 yılı mezunlarının da bir araya geldiği kutlama programında, mezunlar Okul Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu ve Abdurrahmanpaşa Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Nurten Ciğerci'ye kutlama programı için teşekkür ederek, onur plaketi takdiminde bulundular.
1977 yılı mezunları adına bir açıklama yapan Eğitimci Fırat Cenk ve KAS-DER Bursa İl Temsilcisi Aysel Ayhan: 'Gerçek arkadaşlık, çıkarların bittiği yerde başlar. Ne zaman düştüğünde yanında seni kaldıran birisi varsa yanında o gerçek bir arkadaştır. Dünyanın kıymetli buluşmalarından biri bir arada olabilmektir. Gerçek arkadaşlıklarda araya mesafeler girse bile ayrılıklar olmaz. Kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen Nurten Ciğerci başkanımıza, komitede emeği geçen tüm arkadaşlara ve okuldaki o pırıl pırıl parlayan güzel gözlü öğrencilere çok teşekkür ederiz. Abdurrahmanpaşa Lisesi 1977 mezunları olarak 140 yıldır Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda öğretim vererek vatansever, başarılı bireyler yetiştiren okulumuza çok teşekkür ediyor. Nice nice yıllarda buluşmak üzere diyoruz' dedi.
1977 mezunları tarafından Abdurrahmanpaşa Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu ve Abdurrahmanpaşa Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Nurten Ciğerci'ye, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'daki Atatürk Heykelinin birebir örneğinden yaptırılan onur plaketi takdim edildi. 1977 mezunlarına teşekkür eden Okul Müdürü Hüseyin Mısırlıoğlu ve dernek Başkanı Nurten Ciğerci mezunlar adına Fırat Cenk ve Aysel Ayhan'a bu anlamlı 'Atatürk Heykeli' için memnuniyetlerini dile getirdiler.