Aile İçi İletişim Eğitimi Verildi
Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli Psikolog Sedanur Çiller ve Sosyal Çalışmacı Gülberk Uysal tarafından, Küre Halk Eğitim Merkezi'nde muhtarlara yönelik aile içi iletişim eğitimi verildi. Eğitimde 2025 Aile Yılı, Bakanlık hizmetleri ve Sosyal Hizmet Merkezi tanıtımı ele alındı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli Psikolog Sedanur Çiller ve Sosyal Çalışmacı Gülberk Uysal tarafından Küre Halk Eğitim Merkezi'nde Küre muhtarlarına; 2025 Aile Yılı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hizmetleri, Sosyal Hizmet Merkezi tanıtımı ve Aile Eğitim Programı kapsamında Aile İçi İletişim konularında eğitim verildi.
Eğitimde, 2025 Aile Yılı kapsamında yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirme yapılmış; aile içi sağlıklı iletişimin nasıl kurulacağına ilişkin temel ilkeler ve pratik yöntemler aktarıldı. Program, sunum ve görsellerle desteklenerek, katılımcıların aktif katılım gösterdiği soru-cevap bölümü eşliğinde interaktif bir şekilde tamamlandı.