Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Fakülte Dekanı Prof. Erol Yıldır Başkanlığında gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Fakülte Dekanı Prof. Erol Yıldır Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını ve 2025-2026 eğitim öğretim yılı güz yarıyıl değerlendirmesini yapan Fakültemiz Dekanı Prof. Erol Yıldır tarafından güz yarıyılında gerçekleştirilmesi planlanan sanatsal ve kültürel etkinlikler, kalite süreci, projeler, vb. birçok konu hakkında akademik personele bilgi verildi. Toplantıda ayrıca mezunlara yönelik planlanan etkinlikler, öğrencilerimize ve akademik personele yönelik AFAD Farkındalık Eğitimi, İŞKUR Kariyer Geliştirme Eğitimi verilmesi, bölümlerin tanıtımına yönelik Bölüm Tanıtımlarının yapılmasına karar verildi. Üniversitenin Eğitimde Mükemmeliyet Koordinatörlüğü tarafından yapılan 2025 Yılı Eğitim-Öğretime Başlangıç Anketi Raporunun fakülte bazında değerlendirilmesi yapıldı.

Fakültenin dekan yardımcıları tarafından ise, iç ve dış paydaş görüşmeleri, anket sonuçları ve değerlendirilmesi, bu yıla ait yapılacak olan fakültenin BİDR Raporu, bölümlerin dönem içi ve gelecek dönemlere dair ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda bilgiler verildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme