İnebolu'da Özel Buluşma

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar ve eşi Ayşe Tuba Uçar, özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi.

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar ve eşi Ayşe Tuba Uçar, özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Aspana Pizza'da düzenlenen etkinliğe gençler ve kardeşleri misafir edildi.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Kurt, TSM Başkanı Dr. Gözde Tunç, Huzurevi Müdürü Buket Altun ve Ziraat Mühendisi Hülya Karasalan da katıldı. İşletmeciler Şenol ve Hatice Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada sıcak ve samimi bir ortam oluşurken, gençlere pizzalar ikram edildi, hediyeler verildi.

Kaymakam Uçar, yalnızca sofraların değil, gönüllerin de paylaşıldığını belirterek; toplumsal dayanışmanın ve sevginin engelleri ortadan kaldırdığını vurguladı. Etkinlikte özel bireylerin mutluluğu, katılımcıların yüzlerine de yansıdı.

Bakmadan Geçme