Kastamonu Şehitlerini Unutmuyor

Deniz Feneri Kastamonu Temsilciliği, polis memuru Ahmet Şahan adına Çad'ın Hajder bölgesinde su kuyusu açtı.

Deniz Feneri Derneği ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokole göre Deniz Feneri Kastamonu Temsilciliği tarafından Orta Afrika ülkesi Çad'da ilimizde şehadete ulaşan polis memuru Ahmet Şahan adına su kuyusu açıldı. Su kuyusu ülkede su sıkıntısı çeken Hajder bölgesi kırsalında açıldı.

Deniz Feneri İl Temsilcisi Halit Bitkin, suyun hayat olduğu coğrafyada şehidimize vefa olarak su kuyusu açılmasına destek veren bağışçılara her daim minnettar olduklarını söyledi. Su Kuyusu plaketi ise şehidin eşi öğretmen olan Müjgan Şahan'a teslim edildi.

Şehit polis eşi Müjgan Şahan'da şehadet yıldönümünde böyle güzel bir haberin kendisine verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek Deniz Feneri'ne ve Kastamonulu hayırseverlere teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme