KEAH'ta Akşam Mesaisi Takvimi Belli Oldu!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kasım ayında mesai bitiminden sonra da hasta kabulüne devam edecek. 8 farklı hekimle yürütülecek uygulama kapsamında vatandaşlar, 17.00-19.00 saatleri arasında muayene olabilecek.
Kastamonu'da hastaneye gündüz saatlerinde gitme imkanı bulamayan vatandaşları ilgilendiren Kasım ayı mesai dışı poliklinik programı açıklandı. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdürülen uygulama kapsamında belirlenen branşlarda uzman hekimler, akşam saatlerinde de hizmet verecek.
Kasım ayı boyunca Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları ile Psikiyatri polikliniklerinde mesai dışı hasta kabulü yapılacak. Muayeneler, hekimlerin belirlenen çalışma günlerinde 17.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Hangi Doktor, Hangi Gün Poliklinikte Olacak?
Kasım ayı programına göre Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Görkem Feyzullahoğlu, 4, 12, 24 ve 26 Kasım tarihlerinde hasta kabul edecek.
İç Hastalıkları branşında Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Çınar 2 ve 3 Kasım'da, Uzm. Dr. Eren Kılıçcıoğlu ise 3, 4, 5, 6, 16, 17, 18, 23 ve 30 Kasım tarihlerinde mesai dışı poliklinik hizmeti verecek.
Kardiyoloji bölümünde Prof. Dr. Abdulkadir Yıldız'ın görev günleri 4, 5, 9, 11, 12, 16, 18, 19, 24, 25, 27 ve 30 Kasım olarak açıklandı.
Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları polikliniğinde Doç. Dr. Murat Yaşar 2, 3, 6, 11 ve 25 Kasım'da; Op. Dr. Yasin Çetinkaya 5, 11, 16 ve 23 Kasım'da; Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Aydın ise 4, 18 ve 26 Kasım'da hasta kabul edecek.
Psikiyatri polikliniğinde görev yapan Uzm. Dr. Oğulcan Özer de 4, 5, 11, 12, 16, 19, 24, 26, 27 ve 30 Kasım tarihlerinde mesai dışı hizmet sunacak.
Randevu Almak İsteyenler Dikkat!
Mesai dışı poliklinik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, randevularını Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden veya Alo 182 hattını arayarak oluşturabilecek.
Gündüz saatlerinde hastaneye gitmekte zorlanan vatandaşlara kolaylık sağlayan uygulama, Kasım ayı boyunca belirlenen tarihlerde devam edecek.