KESOB, TESK Toplantısına Katıldı
Kastamonu KESOB Başkan ve yönetimi Antalya'da düzenlenen TESK toplantısına katıldı.
Kastamonu KESOB Başkan ve yönetimi Antalya'da düzenlenen TESK toplantısına katıldı. Türkiye Esnaf Sanatkrlar Konfederasyonu (TESK) İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma Toplantısı gerçekleştirdi.
Antalya'da Türkiye Esnaf Sanatkrlar Konfederasyonu (TESK) tarafından düzenlenen İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma toplantısına ilimizden Kastamonu Esnaf ve Sanatkrlar Odaları Birliği Başkanı Yücel Gedik ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Kastamonu Esnaf ve Sanatkrlar Odaları Birliği Başkanı Yücel Gedik yaptığı açıklamasında, 'Türkiye Esnaf ve Sanatkrları Konfederasyonumuz (TESK) tarafından düzenlenen İstişare, Değerlendirme, Eğitim ve Mesleki Dayanışma Toplantısına yönetim kurulu üyelerimiz ile katıldık. Antalya'da yapılan toplantı Birliklerimizin, Odalarımızın ve Esnaf Sanatkrlarımızın yaşadıkları sıkıntılarımızın konuşulduğu toplantı oldu. Toplantıda soru ve fikirler iletildi. Yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.