O Sokak Yenileniyor
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde Kader Sokak'ın yenilenmesi için çalışmalar sürüyor. Kilit parke taşı döşenmesi öncesinde greyder ve silindirle yol zemini düzenleniyor.
Hanönü Belediyesi, Kader Sokak'ta yol düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Sokağın kilit parke taşıyla kaplanması öncesinde ekipler, greyderle yol yüzeyini düzeltiyor, silindirle de zemini sağlamlaştırıyor.
Parke taşı döşemesinden önce yürütülen çalışmalarla yolun daha düzgün ve dayanıklı hale getirilmesi hedefleniyor. Zemin hazırlığının tamamlanmasının ardından sokakta kilit parke taşı döşeme çalışmalarına geçilmesi planlanıyor.
Kader Sokak Yenilenecek
Hanönü Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak Kader Sokak'ın daha modern, konforlu ve güvenli bir görünüme kavuşturulmasının amaçlandığı belirtildi.
Belediye ekipleri, sokaktaki düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.