Ölçme Ve Değerlendirme Merkezleri İstişarede Bulundu

Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlükleri, 2024-2025 çalışmalarını değerlendirmek ve 2025-2026 faaliyetlerini planlamak üzere Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi'nde istişare toplantısı yaptı.

Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince 2024-2025 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi ve 2025-2026 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek faaliyetlerin planlanması amacıyla Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi'nde istişare toplantısı düzenlendi.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Bülbül'ün katıldığı istişare toplantısında 2024-2025 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası izleme araştırmalarında Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerinin başarılı ve özverili çalışmaları ele alındı. 2025-2026 eğitim öğretim yılında Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çalışmaların verimli ve planlı yürütülmesinin değerlendirildiği toplantı, 2025-2026 eğitim öğretim yılı Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlükleri Yıllık Çalışma Planının tamamlanmasıyla sona erdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme