PDR Topluluğu Panel Düzenledi

Kastamonu Üniversitesi PDR Topluluğu'nun Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlediği panelde kadına yönelik şiddetin yalnızca bireysel değil, aynı zamanda toplumsal bir sorun olduğu vurgulandı

Kastamonu Üniversitesi PDR Topluluğu'nun Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlediği panelde; kadına yönelik şiddetin yalnızca bireysel değil, aynı zamanda toplumsal bir sorun olduğu vurgulandı. Panel süresince atılan her adım; görünmeyeni görünür kılma, sesi duyulmayanlar adına ses olma ve toplumsal farkındalığı güçlendirme amacı taşıdı.

PDR Topluluğu'ndan yapılan bilgilendirmede; 'Etkinlik boyunca öne çıkan en önemli unsur; paylaşılan sözlerin ötesinde salonda kurulan dayanışma ruhu, ortak bilinç ve birbirimize uzanan görünmez ancak güçlü bir bağ olmuştur. Panelden kalan kareler yalnızca bir etkinliğin hatırası değil; büyüyen farkındalığın, artan duyarlılığın ve geleceğe dair umudu canlı tutan inancın bir yansımasıdır. Bu anlamlı farkındalık gününde bizlere değerli katkılarıyla destek veren; Sayın Dr. Yeşim Akın Yalçın'a, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Sayın Vedat Turhal'a, Pedagog Sayın Gülay Bakır'a, Komiser Sayın Sebahat Karakoç'a, Komiser Sayın Soner Taşkın'a, Polis Memuru Sayın Enes Burak Pişkin'e katılımları ve bilgi paylaşımları için teşekkürlerimizi saygıyla sunarız. PDR Topluluğu olarak; kadınların yanında duran, sorumluluk almaktan çekinmeyen ve bu mücadeleye gönül veren herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz' denildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme