Proje Süresi 1 Yıl Uzatıldı, Kredi Tutarı 2 Kat Arttı

'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' projesinin kredi tutarının artırılması ve proje süresinin uzatılmasına ilişkin protokol, Kastamonu Valiliği ile Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü arasında imzalandı.

Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi'nin kredi tutarının artırılması ve proje süresinin uzatılmasına ilişkin protokol, Kastamonu Valiliği ile Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliği arasında imzalandı.

Vali Meftun Dallı'nın makamında, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç, Ziraat Bankası Zonguldak Bölge Başkanı Arif Baştuğ, Kastamonu Ziraat Bankası Şube Müdürü Metin Özcivelek, Kastamonu Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Adem Canbaz'ın katılımlarıyla imza töreni düzenlendi.

Vali Meftun Dallı ve taraflar arasında imzalanan protokol ile azami kredi kullanım tutarı 600 bin TL'den 1 milyon 200 bin TL'ye çıkarıldı, 31.12.2025 olan proje süresi ise 31.12.2026'ya uzatıldı.

Projeyle; Tarım ve Orman Bakanlığı ve Ziraat Bankası tarafından küçükbaş hayvancılık konusunda faaliyet gösteren işletmelerin ölçeklerinin büyütülmesi, Ülkemizdeki küçükbaş hayvan varlığının artırılması, Atıl işletme kapasitelerinin üretime kazandırılması, Yerel küçükbaş hayvan ırklarıyla bölgesel kalkınmanın sağlanmasına katkıda bulunulması amaçlanıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme