Taşköprü Belediye Başkanı Arslan'dan KASİAD'a Festival Daveti
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İstanbul'da faaliyet gösteren Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği'ni (KASİAD) ziyaret ederek 35. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali'ne davet etti.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İstanbul'da çalışmalarını sürdüren Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ayhan Arslan ve dernek yönetimini ziyaret etti. Ziyarette, Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Dana'da yer aldı.
Gerçekleşen ziyarette, bu yıl 35'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali'nin davetiyesi KASİAD yönetimine takdim edildi. Başkan Arslan, gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı KASİAD Başkanı Ayhan Arslan ve dernek yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretin, Taşköprü ile İstanbul'daki Kastamonulular arasındaki bağların güçlenmesine katkı sunduğu belirtildi.