Taşköprü'de Afet Farkındalık Tatbikatı Gerçekleştirildi

Taşköprü Belediyesi, 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla bir tatbikat düzenledi.

Taşköprü Belediyesi, 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla bir tatbikat düzenledi.

Taşköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Dana'nın katılım sağladığı etkinlik, Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ardıçlık Orman Deposu'nda gerçekleştirildi. Tatbikatta ekipman tanıtımı yapılarak yangınla mücadele konusunda katılımcılara uygulamalı eğitim verildi.

Etkinlik kapsamında, afet anında yapılması gerekenler, yangınla mücadele yöntemleri ve alınacak önlemler konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Tatbikatın amacı, olası afet durumlarında kurumlar arası koordinasyonu güçlendirmek ve toplumun afet bilincini artırmak olarak açıklandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme