Tokat'tan Kastamonu'ya Gönül Köprüsü
Tokat Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nden hizmet alan çocuklar Kastamonu'yu ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından çocuklarımızın yaz aylarını verimli geçirmeleri, farklı şehirleri ve kültürel değerleri yerinde tanımaları amacıyla düzenlenen iller arası kültür gezileri kapsamda, Tokat Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nden hizmet alan çocuklar Kastamonu'yu ziyaret etti.
Kastamonu'nun tarihi ve doğal güzelliklerini keşfettikleri gezi programını tamamlayan çocuklar, programın sonunda İl Müdürü Vekili Murat Akbaş'ı ziyaret ettiler.
Çocuklarla yakından ilgilenen İl Müdürü Vekili Murat Akbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kastamonu'da geçirdikleri süre boyunca edindikleri güzel anıların hayatlarında unutulmaz bir yer edinmesini temenni etti. Kültür gezisi boyunca şehrin önemli tarihi ve turistik noktalarını ziyaret eden çocuklar, ilimizin köklü geçmişini, kültürel zenginliklerini ve eşsiz doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldular.