Ünilig Voleybol Grup Elemeleri Sona Erdi
Kastamonu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Ünilig Voleybol Grup Elemeleri, başarıyla sona erdi.
Kastamonu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Ünilig Voleybol Grup Elemeleri, başarıyla sona erdi.
Etkinlikte, Kastamonu Üniversitesi'nin yanı sıra Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi'nden kadın ve erkek voleybol takımları mücadele etti. Toplam 11 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuva, izleyicilere heyecan dolu karşılaşmalar sundu.
Grup elemeleri kapsamında, erkekler kategorisinde Kastamonu Üniversitesi ile Bartın Üniversitesi arasında oynanan çekişmeli karşılaşmayı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal da tribünden takip etti. Kastamonu Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, sergilediği etkili oyunuyla sahadan galip ayrılarak grup elemelerini birinci sırada tamamladı.
Turnuvanın kupa ve madalya töreni, Kastamonu Üniversitesi Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Ömer Küçük, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül, akademisyenler, sporcular ve çok sayıda izleyici katıldı.
Dereceye giren takımlara ödülleri; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Ömer Küçük, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Baydil, SKS Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül, TÜSF Temsilcisi Doç. Dr. Tolga Eski ve Tesis Müdürü Fırat Coşkun tarafından takdim edildi.
Kadınlar kategorisinde Kastamonu Üniversitesi, kıyasıya mücadele ettiği turnuvayı üçüncü sırada tamamlayarak kürsüye çıktı. Kategorinin birinciliğini Ondokuz Mayıs Üniversitesi, ikinciliğini Karabük Üniversitesi elde etti.
Erkekler kategorisinde ise Kastamonu Üniversitesi, ev sahibi olmanın avantajını sahaya yansıtarak üstün oyunuyla birinciliğe ulaştı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi ikinci, Karabük Üniversitesi üçüncü sırada yer aldı.
Tören, takımların kupalarıyla birlikte objektiflere poz verdiği coşkulu toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.