Ünlü'den yüzde 80 ve 3-0 hedefi

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü Cumhurbaşkanı seçimlerinde yüzde 80, milletvekili seçimlerinde üç sıfırı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç katılımıyla Canoğlu'nda basın toplantısı düzenlendi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, 2002 yılından bu yana AK Parti'nin ilimize birçok hizmet sağladığını belirterek; “İnşallah önümüzdeki süreçte de Türkiye'nin yeni yüzyılında da yeni hizmetler yapmaya devam edecek. Tabii seçimle ilgili süreç başladığında partimize yoğun bir katılım oldu aday adaylığı konusunda. Hem Kastamonu'muzdan hem de dışarıdan tercihlerle beraber 31 milletvekili aday adayımız vardı. Tabii bu bizim için büyük bir zenginlik bu kadar aday adayının başvurması. Diğer taraftan baktığımızda diğer partilerin üç tane adayı dahil zor bulduğunu görüyoruz. Katılımları fazla yoktu diğer partilerin. Bu anlamda partimize katılımından dolayı adaylık konusunda adaylarımıza da teşekkür ediyoruz. Genel merkezimizin takdirleri sayın cumhurbaşkanımızın onurlarıyla beraber üç milletvekili adayımız resmileşmiş oldu."

"ADAYLARIMIZ KASTAMONU HALKINA EMANET"

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü şöyle sürdürdü: "Birinci sıradaki milletvekili adayımız, önceki dönem hem il genel meclisi üyeliğimizi yapmış, hem il başkanlığımızı yapmış Halil Uluay, ikinci sıradaki milletvekili adayımız hem belediye meclisi üyeliğimizi yapmış hem Kadın Kolları İl Başkanlığımızı yapan Serap Ekmekçi. Üçüncü sıra milletvekili adayımız İstanbul tecrübesi olan hem de Kastamonu'muza renk katan MKYK üyemiz, Cumhurbaşkanımızın sürekli yol arkadaşlarından biri Mehmet Umur ağabeyimiz, üçüne de hayırlı uğurlu olsun diyorum. Artık adaylarımız Kastamonu halkına emanet, teşkilatımıza emanet."

"HEDEFİMİZ YÜZDE 80"

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü: "İlk günden bu yana duamızı ederek yola çıktık ve çalışmalarımızı hızlandırdık. Kastamonu'da birçok noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Gece gündüz demeden adaylarımızla tüm teşkilatımızla birlikte çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamında da hedefimiz belli. Cumhurbaşkanımıza bugüne kadar Kastamonu çok büyük destekler verdi, bu anlamda da Kastamonu halkımıza teşekkür ediyoruz. Oransal olarak baktığımızda geçen seçimde yüzde 69 oy almıştık. Bu seçimde hedefimiz tabi çok daha üst seviyede Cumhurbaşkanımıza destek vermek. Bu anlamda da hedefimiz yüzde 80."

"MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE HEDEF ÜÇ SIFIR"

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü: "Bunu ilk başlangıçta da söylemiştik. Milletvekili seçimlerinde de hedefimiz üç sıfır. Üç sıfırı daha önce yaptığımız gibi inşallah bu seçimde de üç sıfır yapacağımıza inanıyoruz, bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kastamonu halkımıza güveniyorum, ferasetine güveniyoruz. Biz üç sıfır milletvekili yaptığımızda hem ilimizin temsili konusunda hem partimizin temsili konusunda Ankara'da daha güçlü bir temsiliyet kazanacağız ve bu doğrultuda da ilimize olan hizmetler ilçelerimize olan hizmetlerin takibi ve gerçekleşmesi anlamında da üç tane iktidar milletvekilinin olması AK Parti'den milletvekilimizin olması elimizi daha da güçlendirecektir."

"KÖYLÜ VE ÇELİK'TEN ALLAH RAZI OLSUN"

Bu anlamda önceki dönemde biliyorsunuz 2 milletvekilimiz vardı. Bir tane muhalefet milletvekili vardı ama maalesef millet milletvekilinin ilimize hizmet anlamında proje anlamında yaptığı herhangi bir şeye bir katkı olmadı. Biz kendi milletvekillerimizin bize sunduğu bütün çabalarla beraber Kastamonu'muza hizmet almaya devam ettik. Milletvekillerimiz Hakkı Köylü ve Metin Çelik'ten Allah razı olsun. Kastamonu'muzla ilgili birçok projenin hayata geçmesinde büyük emekleri var ve partimize büyük katkıları var. Cumhurbaşkanımızın yanında destek oldular. Beraber yol yürüdüler. Bu anlamda da kendilerine hem şahsım hem teşkilatım hem milletimiz adına da teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. İnşallah önümüzdeki süreçte yine hep beraber olmaya, birlikte olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz üç sıfır diyorum. İnşallah tekrar cumhurbaşkanımızı, büyük bir oy farkıyla cumhurbaşkanı yapacağız diyorum. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize, ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme