Anadolu Mektebi Yazar Okumaları başladı

İlk olarak Prof. Dr. Sami Güçlü tarafından 2012 yılında başlatılan, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Kastamonu faaliyetleri açılışı gerçekleştirildi.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadıdağı Gençlik Kampı’ndaki program, Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu İl Kültür Müdürü Fahrettin Şenoğlu, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Sami Güçlü, Kastamonu İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker ve Şube Müdürü Vedat Terlemez katılımlarıyla açılış gerçekleşti. 

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILACAK

24-27 Ağustos ve 29 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihlerinde Kastamonu Kadıdağı Gençlik Kampında 2 okuma şeklinde yapılması planlanan ve kamp süresince yazar akademisyen söyleşileri, nitelikli yazma ve eleştirel okuma seminerleri öğrenci sohbetleri gibi etkinlikler yapılacak.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş konuşmalarında; bu projenin devamının gelmesi için gereken çalışmalara İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak katkıda bulunacaklarını vurgulayarak Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi’nin hayırlı olmasını temenni etti. İl Müdürü Hasan Gümüş, programda yaptığı konuşmada, proje açılışına katılan ve böyle güzel bir projenin uygulanmasında emeği geçen ve bundan sonraki süreçte emek verecek olan bütün paydaşlara teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme