Ankara-Kastamonu HAN-DER Genel Kurulu gerçekleşti

Ankara-Kastamonu Hanönü ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (HAN-DER) 9'uncu Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

Ankara-Kastamonu HAN-DER Genel Kurulu gerçekleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara-Kastamonu Hanönü ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (HAN-DER) 9’uncu Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Derneğin Olağan Genel Kurulu yaklaşık 70 erkek üye ile 30 kadın üye ve üye eşlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Genel Kurul’da Divan Başkanlığı’na Mustafa Özkan, Katip Üyeliklerine Nuh Gündoğdu ve Engin Sözeri’nin seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak oturuma geçildi. Dernek Başkanı Fahri Yazıcı; Genel Kurula gelen özellikle kadınlara ve üyelere teşekkürlerini ileterek hayırlara vesile olması dileği ile açılış konuşmasını yaptı.

Kadın Kolları Başkanı Songül Yılmaz’da; üye eşlerinin kadın kollarına katılımı ve yönetimden de desteklerini isteyerek Genel Kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu. Kurulda Faaliyet ve Denetim Raporları ile 2021-2022 Bilançoları okundu ve ibra edildi. Ayrıca 2024-2025 aidatı ile cenaze yönetmeliğinde değişiklikler kabul edilerek yürürlüğe girdi. Akabinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Fahri Yazıcı, tekrardan seçilerek güven tazeledi.

YÖNETİM KURULU

Fahri Yazıcı başkanlığında yönetim kuruluna; Bilal Gödemir, Nuh Gündoğdu, Engin Sözeri, Mustafa Özkan, Ali Şükrü Kaya, Kemal Demirtaş; Denetleme Kurulu’na Ali Kara, Tayfun Kızılırmak seçildi.

Toplantı sonunda Dernek Başkanı Fahri Yazıcı, tüm üyelere verdikleri maddi, manevi destek ve güvene teşekkürlerini ileterek, gençlerin üye olması, faaliyetlere katılmaları ve yönetime yeni isimlerin katılması temennisinde bulundu. Son olarak Dernek Merkezi'nde bize yıllardır hizmet veren Namık Yılmaz’a Teşekkür Belgesi verildi.

Bakmadan Geçme