Arapça Âşıkları Topluluğu'ndan Mûsikî Programı
Kastamonu Üniversitesi Arapça Âşıkları Topluluğu, düzenlediği özel bir etkinlikle dinleyicilere huzur dolu anlar yaşattı.
Kastamonu Üniversitesi Arapça Âşıkları Topluluğu, düzenlediği özel bir etkinlikle dinleyicilere huzur dolu anlar yaşattı.
Kastamonu Üniversitesi Arapça Âşıkları Topluluğu tarafından organize edilen ve büyük ilgi gören “Ruhun Sadası” başlıklı mûsikî programı başarıyla gerçekleştirildi. Manevi atmosferin derinleştiği bu özel günde, katılımcılar gönüllerine huzur ve sükûnet bahşeden eserlerle buluştu.
Programa, icra ettikleri seçkin eserlerle manevi havayı zenginleştiren Enderûn Hafızlar Topluluğu konuk oldu. Topluluk, performanslarıyla dinleyicilerden tam not alırken, dinleyenlere unutulmaz ve anlamlı bir deneyim yaşattı.
Programın gerçekleşmesinde ve içeriğinin zenginleşmesinde büyük destekleri bulunan başta Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Atalan olmak üzere, emeği geçen tüm isimlere en içten teşekkürler sunuldu.
Kıymetli katkıları için Enderûn Hafızlar Topluluğu'na, programın organizasyonuna rehberliği ve destekleriyle katkıda bulunan Arapça Âşıkları Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. İhab Said İbrahim'e, değerli desteklerini esirgemeyen Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Gülmez ve Dr. Öğr. Üyesi Erhan Salih Fidan'a ve nazik katılımlarıyla etkinliği onurlandıran tüm misafirlere şükranlar sunularak program sonlandırıldı.