ASM Denetimleri Yapıldı

Sağlık Bakanlığının Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği ve Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği kapsamında ilimizde bulunan, Aile Sağlığı Merkezlerinde denetim yapıldı.

Sağlık Bakanlığının Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği ve Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği kapsamında ilimizde bulunan, İsmailbey Mahallesi 48 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Ağlı 13 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve Seydiler 37 Nolu Aile Sağlığı Merkezlerinde denetim yapıldı.

Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan Aile Hekimleri Dr. Özer İlçin, Dr. Evrin Yücebıyık, Dr. Mustafa Karakebeli, Seydiler Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Kaan Pelenkoğlu, Dr. Hasan Torbalı ve Dr. Ali Karagöz nezaretinde; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa Turan başkanlığında, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Alper Güngör, İl Sağlık Müdürlüğü personeller Ebe Songül Olcay, Ebe Merve Yavuz ve Tıbbi Sekreter Cansu Ahatoğlu’ndan oluşan denetim ekibi tarafından, Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı çalışanları, ilgili mevzuatlar ve sözleşme hükümlerine uygunluk ile diğer sağlık hizmeti konularında Aile Sağlığı Merkezlerin denetimleri yapıldı.  
 

Bakmadan Geçme