Aygün'den GMG Kastamonuspor açıklaması

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün basın açıklaması yaptı. Gelecek sezon 'Şampiyonluk' parolasıyla hareket edeceklerini söyledi.

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde basın açıklaması yaptı. Aygün yaptığı açıklamada bu sezonki ligde kalma hedeflerinin gerçekleştiğini, gelecek sezon şampiyonluk parolasıyla hareket ederek takım oluşturacaklarını söyledi.

Aygün, TFF 3’üncü Lig’e çıkan Karabük İdman Yurdu’na tebriklerini ileterek konuşmasına başladı.

“10 Ağustos’ta transfer yasağını açacağımızı söylemiştik. Takımın acil kurulacak ve kamp sonrasında lige katılacak takım kuracağımızı ifade etmiştik” diyen Aygün, ligde kalmak için takım kuracaklarını söylediğini hatırlattı. 

"ARA TRANSFERDE BAŞARILI OLAMADIK"

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün şöyle devam etti: "Bu sezon 30-35 milyon lira civarında para harcandı. Devre arasında Ümit hoca o günkü yetkililerle beraber transfer talebinde bulundular. Bu doğrultuda yolları ayırdığımız oyuncular yerine birçok transfer yaptık. Devre arası puan durumuna rağmen bu transferler yapılırsa Play-Off oynarız dediler. Hedefimiz olmamasına rağmen, elimizi cebinize atıp 10 milyonun üzerinde parayla transferler yaptık. Maalesef ara transferlerimizde başarılı olmadık."

KASTAMONUSPOR'DA GÜNEY KANAT DÖNEMİ BİTTİ

"Güney şu an izinli. Gelecek sezon sportif direktör olarak başka birisini düşünüyoruz. Kendisi iyi bir futbol bilgini. Ben Cengiz Aygün olarak Güney'le yolları ayırmayacağız. Güney Kastamonu'da Kastamonu konusunda başarılı olamadı. Belki Kastamonuspor Sportif Direktörlüğünü bu işten anlayan içerden birisiyle yürütürüz."

"GİDEN OYUNCULARI KAYIP OLARAK GÖRÜYORUM"

Aygün: "Özeleştiri yaptık. Bugünkü aklım olsaydı devre arasında o kardeşlerimizin birçoğunu göndermezdim, 3-5 takviyeyle bugün sezonu devam ettirirdim belki daha da başarılı olabilirlerdi. Giden oyuncuları bir kayıp olarak görüyorum. O gün yanıltıldığımı düşünüyorum. Onlardan özür diliyorum. Bugün bu takımda Cici olsaydı puan durumunda da gol sayısında da farklılıklar olurdu. Yeni transferlerimiz istediğimiz uyumu yakalayamadı. İçlerinde uyumu yakalayan da var onlarla gelecek sene de devam edeceğiz."

"SEZONU KAPATTIK"

"Sezonu kapattığımızı düşünüyoruz. Şimdiden yeni sezonun şampiyonluk kadrosunu oluşturmak üzere elimizden geleni yapacağız. Bu işe baş koyduk, kafayı kırdık. 1’inci Lig’de olmak için elimizden geleni yapacağız."

"GEÇMİŞLE HESAPLAŞMAM YOK"

Aygün: "Şu ana kadar ilk günden bu yana 65-70 milyon harcadık. Artık bu saatten sonra harcanan para ne kadar olursa olsun, alacaklı olarak ismini yazdırıp sileceğini vaat edenlere ve alacaklarını silmeyen hemşehrilerimize sesleniyorum. Bir de pişkin pişkin gelip maç seyrediyorsunuz. Geçmişle ilgili hesaplaşmam yok, aile ve yönetimimiz olarak da hesaplaşmamız yok."

Aygün desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na; Kastamonuspor’u yemekte ağırlayan eski Kastamonuspor Başkanı Salim Arpacıoğlu’na, şehirdeki Şah Urfa Ocakbaşı, Penbe Han ve Cem Sultan işletmelerine teşekkür etti.

"LEVENT HOCAMIZLA DEVAM EDİYORUZ"

Aygün: "Önümüzdeki sene hedefimiz iyi bir kadro. Belki yepyeni bir kadro. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluk kadrosuna girebilecek futbolcular kalacak. Levent hocamızla devam ediyoruz. Yapımız uyuyor. İlle de hocamız entegre oldu. İnşallah uzun yıllar birlikte olacağız."

"TOPLAM BORÇ 8 MİLYON CİVARINDA"

Aygün: "Siyasilerimizden çok söz aldık, destek gelmedi. Şikayetçi değilim çünkü beklenti içinde değiliz. Destek olan herkese teşekkür ederim. Biz alacaklı değiliz. Almak için para vermiyoruz. Verdiğimiz yazıyoruz ama alacaklı değiliz. Kulübün tüm borçları faizlerle falan beraber 8 milyon civarındadır."

"TFF BAŞKANI BENİ ENGELLEDİ"

Aygün: "Her iki maçımızdan birinde aleyhimize hakem hatası var. Beni ligden kopartıp yedi maç ceza alan hakem benim maçımda tekrar döndü. MHK Başkanı bilgilerinin olmadığını uzatacaklarını söyledi... Telefon edip benden oy isteyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem hatalarını kendisine rapor ettiğim için beni whatsapp'tan engellemiş. Hakem hatalarını engelleyemediler. Hakemler adil olsunlar, hatalarından vazgeçsinler. Mecbur kalırsak adli makamlara gideriz."

Bakmadan Geçme