Babaş Coşkuyla Karşılandı

AK Parti'nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş İstanbul'da düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Babaş Coşkuyla Karşılandı

Tahsin Babaş’ın adaylığı Kastamonu’da büyük bir sevince neden oldu. Gecenin geç saatlerinde İstanbul’dan dönen Tahsin Babaş’ı karşılayarak, davul-zurna eşliğinde eğlendiler. 

Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş; “Özellikle 30 yılı aşkın belediye hizmetiyle Kastamonu’da sizlerle beraber olduk. Bundan sonra bu hizmetlerimdeki tecrübe ve sizden aldığım güçle, inşallah belediye başkanı seçilirsem, her yönüyle siz değerli insanlarımıza ve Kastamonu'ya daha büyük hizmetler sunmak, sizlerin refah seviyelerini daha da yükselterek şehrimizin sorunlarını hızlı bir şekilde gidererek, hizmet etmek istiyorum. Burada en büyük destek sizlerden. Bugün ben sizin karşınızdaysam, yine siz değerli halkımız sayesinde. Hem bilgim ve tecrübem, hem liyakatim hem de AK Parti iktidarının gücüyle karşınızdayım. Bunları birleştirdiğinizde inanın Kastamonu’da daha yaşanılabilir bir kent, sorunlarını çözmüş bir il olarak sizlere hizmet sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

‘Bundan Sonra Seçim Süreci Başlamıştır’

Şehri bildiğini vurgulayan Babaş; “18 yaşında belediyeye başladım ve o günden beri sizinle birlikte sokaklarda yürüyorum. Çoğu insanı tanırım, mahallelerimizi, sokaklarımızı, caddelerimizi ve evleri bilirim. İnsanlarımızı ve onların demografik sosyal yapısını da bilirim. Nasıl bir belediyecilik istediklerini de biliyorum. Arkadaşlar, ben sizin karşınıza bu hizmeti yapmak için çıktım ve sizlerden destek talep ediyorum. Belediyecilik ‘benle’ yapılmaz, ‘bizle’ yapılır. Biz ‘biz’ olduğumuz sürece güzel projelere imza atarız. Onun için de burada görüyorum, ben değil, biz olmuşuz. Bundan sonra seçim süreci başlamıştır. Sahada hepinizle birlikte olacağım, sorunlarınızı dinleyeceğim. Ona göre proje üretip, karşınıza çıkacağım” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme