Barış ve Sevgi Dolu Ol 2024

Yeni yılı acıların olmadığı, umutların, barışların hakim olacağı bir yıl olmasını temenni ediyoruz. 

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. 6 Şubat tarihinde ülke olarak büyük bir yıkım yaşadık. Fakat ülke olarak bir ve beraber tüm acıların üstesinden geldik. Yeni yılı acıların olmadığı, umutların, barışların hakim olacağı bir yıl olmasını temenni ediyoruz. 

Her yeni yıl başlangıcında umutlar tazelenir, geleceğe dair planlar yapılır. Bu gecede bu yıl yaşadıklarımız olumsuzluklara bir kenara bırakarak, geleceğe umutla bakıp yürümeliyiz. Hem ülke olarak hem de şehir olarak 2024 yılından beklentilerimiz büyük. 2024 yılında umutlarımızı, hayallerimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için mücadele etmeliyiz. Toplum refahı, huzuru için birlikte çalışmalı, 2024 yılını emin adımlarla birlikte yürümeliyiz. Sevginin, saygının, hoşgörünün hakim olacağı bir yıl yaşamak için mücadele etmeli, çevremizi de bu yönde teşvik etmeliyiz. 

Yeni yeni yılın herkese güzellikler getirmesini diliyoruz. Yeni yılın ilimize her alanda ivme kazandırmasını, tüm insanlığa huzur getirmesini, mutluluk yaymasını temenni ediyoruz. Gündem37 Gazetesi olarak tüm okurlarımızın yeni yılını kutlarız.
 

Bakmadan Geçme