Başkan Uzuner İtfaiye Haftasını Kutladı

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, 25 Eylül - 01 Ekim İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, 25 Eylül - 01 Ekim İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Uzuner, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yangınlar başta olmak üzere, deprem, su baskınları ve diğer tüm doğal afetlerde her zaman yanımızda olan; çoğu zaman kendi canlarını tehlikeye atarak bizlerin canını ve malını koruyan itfaiyecilerimizin haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.  İtfaiye Teşkilatımız, Belediyemizin en önemli ve vazgeçilmez birimlerinden biridir. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına 24 saat boyunca büyük bir özveriyle görev yapan itfaiye çalışanlarımız, bu kutsal görevlerini yerine getirirken hayatlarını hiçe sayarak fedakârca çalışmaktadır. Zorlu şartlarda, yoğun stres ve tehlike altında görev yapan itfaiyecilerimiz, olay yerine en hızlı şekilde ulaşma sorumluluğunu taşırken birçok riskle karşı karşıya kalmaktadır. Çöken çatılar, yoğun dumanlar ve daha birçok tehlike, bu zorlu mesleğin bir parçasıdır. Tüm bu zorluklara rağmen, itfaiyecilerimiz karşılıksız yardım anlayışıyla hareket ederek, gerektiğinde kendi hayatlarını riske atarak insanlara yardım etmeye devam etmektedir. Bu vesileyle, yangınlar ve doğal afetlerle mücadele ederken hayatını kaybeden şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İlçemizde ve ülkemizin her köşesinde görev yapan tüm itfaiyeci kardeşlerimizin İtfaiyecilik Haftası’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum."

Özel Haber

Bakmadan Geçme