Başkan Vidinlioğlu Veda Etti

Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, 31 Mart tarihinde dönemi sona erecek olan Başkan Vidinlioğlu bir veda konuşması gerçekleştirdi.

Toplantıda ilk olarak Osmanlı Sarayı’nın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi yer aldı. Başkan Vidinlioğlu konuyla ilgili olarak; “Osmanlı Sarayı ilk Belediye Başkanlığı binamız. Tarihi öneme sahip, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’müzün de böyle bir talebi oldu. Ben Osmanlı Sarayı’nın, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne tahsisinin doğru olacağı kanaatindeyim. Çünkü oradaki hem ihtiyaç sahibi ailelere oradan yardım, hem yöresel ürünlerin satılması noktasında çalışma yapılacaktı, onarım yapılacaktı ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü’müzün oraya taşınması bölgeyi hareketlendirecekti. Fakat bu konuda grubumuz bu konuya yeni dönemde karar verilmesini istediler” diyerek, söz konusu maddenin bir sonraki meclis toplantısında görüşülmek üzere, gündem dışına alınması teklif etti.

Meclis tarafından Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nun teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Toplantının devamında diğer gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.  

‘Kastamonu'nun Menfaatleri İçin Hep Çabaladık’

Toplantının sonunda söz alan Başkan Vidinlioğlu; “5 yıl süreyle birlikte olduk. Büyük çoğunlukla çok uyumlu çalışan meclisimiz vardı. Elbette ki ara ara her mecliste olan tartışmalar, tansiyonun yükseldiği anlar da oldu ama herkesin gayreti hep Kastamonu'nun menfaatiydi. Kastamonu'nun menfaatleri için hep çabaladık. Herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir dönem geçirdik. 5 yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Şehre hizmet sadece Belediye Başkanı olarak ya da mecliste görev alarak yapılmaz. Elbette ki şehrimizin her daim hizmetindeyiz. Bize ne düşerse yapmaya hazırız. Onun için hem bizi canlı yayından izleyen hemşerilerimizden hem de siz değerli meclis üyelerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum. Hepiniz sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun. İnşallah daha güzel günlerde şehrimize hizmet etme noktasında beraber çalışırız. Bize ne zaman ihtiyaç duyulursa biz her zaman buradayız. Şehrin hizmetindeyiz. Elimiz erdiğince, gücümüz yettiğince hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Hepiniz sağlıcakla kalın” dedi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme