Bayanlar Kıraathanesi Ve Emekliler Kıraathanesi'nin Temeller Atıldı
İnebolu Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilecek olan Bayanlar Kıraathanesi ve Emekliler Kıraathanesi projelerinin temelleri atıldı.
İnebolu Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilecek olan Bayanlar Kıraathanesi ve Emekliler Kıraathanesi projelerinin temelleri atıldı.
İnebolu Belediyesi ilçede kadınlara ve emeklilere yönelik 2 önemli projenin hayata geçirilmesi için kolları sıvadı.
Bu kapsamda temeli atılan projelerle birlikte kadınların sosyal hayata daha aktif katılımının desteklenmesi ve emeklilerin bir araya gelerek vakit geçirebilmesi hedefleniyor.
İnebolu Belediyesi'nden yapılan açıklamada toplumsal hayatın merkezinde yer alacak, kardeşliği ve kültürel bağları güçlendirecek olan Bayanlar Kıraathanesi ve Emekliler Kıraathanesi projelerinin temellerinin bugün itibariyle atıldığı bildirilirken ilçeye değer katacak, kadınların ve emeklilerin sosyal yaşamına yepyeni bir soluk getirecek olan projelerin çok yakında tamamlanacağı belirtildi.
İnebolu Belediyesi yetkilileri, ilçeye yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, projelerin İnebolu’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.