• Haberler
  • Genel
  • Bazı Cadde ve Sokaklarda Park Etmek Yasaklandı

Bazı Cadde ve Sokaklarda Park Etmek Yasaklandı

Kastamonu Valiliği tarafından yapılan duyuruya göre, İl Trafik Komisyonu'nun aldığı kararlar doğrultusunda Kastamonu kent merkezinde trafik düzenlemelerine gidildi.

Kastamonu Valiliği tarafından yapılan duyuruya göre, İl Trafik Komisyonu’nun aldığı kararlar doğrultusunda Kastamonu kent merkezinde trafik düzenlemelerine gidildi.

Bu kapsamda, Saraçlar Mahallesi İstanbul Caddesi ile Halime Çavuş Caddesi arasında bulunan Bayındır Sokak, İstanbul Caddesi istikametinden giriş yapılarak Halime Çavuş Caddesi yönüne doğru tek yön olarak trafiğe açıldı.

Öte yandan, İl Trafik Komisyonu’nun 26 Mart 2025 tarihli kararıyla; Kışla Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Yalçın Caddesi’nin bazı bölümlerinde duraklama ve park yasağı, Kışla Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Plevne Caddesi ve Yalçın Caddesi’nin belirli kesimlerinde ise park yasağı uygulamasına geçildi.

Valilik açıklamasında, alınan kararların İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince titizlikle uygulandığı ve trafik akışında önemli ölçüde rahatlama sağlandığı belirtildi. Ayrıca, il merkezi ana güzergâhlarında trafik güvenliği ve akışının sağlanması amacıyla park denetimlerinin 2026 yılı boyunca kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Bazı Cadde ve Sokaklarda Park Etmek Yasaklandı

Bakmadan Geçme