Belediye Başkanı Vidinlioğlu: 'Hemşehrilerimizi dinleyeceğiz'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, ortak aklı sahaya en iyi şekilde yansıtma yönelik yeni bir proje başlatıyor.

Belediye Başkanı Vidinlioğlu: 'Hemşehrilerimizi dinleyeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday olduğu ilk günden itibaren ve başkanlık dönemi boyunca da sürekli altını çizdiği ortak aklı sahaya en iyi şekilde yansıtmaya çalışan Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu bu kapsamda yeni bir proje başlatıyor.

Mahallelerin ve vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini yerinde dinlemek üzere Başkanla Mahalle Sohbetleri projesini uygulamaya koyan Vidinlioğlu’nun ilk durağı ise Candaroğulları Mahallesi olacak. Vidinlioğlu yeni projesi kapsamında bu akşam gerçekleştireceği mahalle toplantısında Candaroğulları Mahallesi’nin sakinleri ile buluşacak.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİ ÇOK DEĞERLİ”

Mahalle sohbetlerinin çok kıymetli olduğunun altını çizen Başkan Vidinlioğlu; “Bizler görevi aldığımız 2019 yılından bugüne kadar şehrimizin ve hemşehrilerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı özenle sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz. Her fırsatta ifade ettiğimiz bir şey var; ‘Bizim derdimiz Kastamonu. Sevdamız Kastamonu.’ Bu sebeple her zaman şehrimiz için en iyisini, en güzelini düşünme ve yapma gayreti içerisindeyiz. Tabi burada hemşehrilerimizin görüşleri ve istekleri çok değerli. Çünkü ortak akıl bizim hizmetlerimizde önemli yapı taşlarından bir tanesi. Hizmetlerimizi sürdürürken mahallelerimizin taleplerini, önerilerini, sorunlarını işte bu toplantılarımızda da birebir dinleyeceğiz. Gerçekleştireceğimiz mahalle sohbetlerine tüm mahalle sakinlerimizi bekliyorum. Daha güzel ve daha güçlü bir Kastamonu hedefine inşallah hep birlikte yürüyeceğiz. Toplantılarımızın şimdiden şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme