• Haberler
  • Genel
  • Belediye Kütüphanesi 00.00'a Kadar Açık Olacak

Belediye Kütüphanesi 00.00'a Kadar Açık Olacak

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Olukbaşı mevkii KastaMall AVM yanında bulunan Kastamonu Belediyesi'ne ait Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Belediye Kütüphanesi 00.00'a Kadar Açık Olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı incelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Baltacı, LGS ve YKS sınavına girecek gençlere destek için kütüphanenin çalışma saatlerini değişikliğe gidildiğini duyurdu. 

Gençlerin ve çocukların Haziran ayı içerisinde iki önemli sınava gireceğini ifade eden Başkan Baltacı, Kastamonu Belediyesi Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesi’nin sınav tarihine kadar her gün sabah 08.30’dan gece 00.00’a açık olacağını söyledi.  

‘Şehir, Sizlerin Başarısının Üzerinde Yükselecektir’

Alınan bu kararı sosyal medya hesabından duyuran Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Sevgili gençler, sevgili çocuklar şuanda Kastamonu Belediyemize ait Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesi'ndeyiz. Kütüphanemiz sizlere sabah 08.30, akşam 17.30 arasında hizmet vermektedir. Ama önümüzde Haziran ayında sizleri bekleyen iki tane önemli sınav var. Biz de bu sınavlara daha iyi şekilde hazırlanabilmeniz için Halk Kütüphanemizin çalışma saatlerini akşam 17.30’dan gece 00.00’a kadar uzattık. Bundan sonra sınav bitiş tarihine kadar, sabah 08.30’dan, gece 00.00’a kadar kütüphanemiz sizlere hizmet verecektir. Şunu çok iyi biliyoruz ki bu kadim şehir bu güzel şehir, sizlerin başarısının üzerinde yükselecektir. Hepinize şimdiden gireceğiniz sınavlarda başarılar diliyorum. Ama şunu unutmayın hiçbir sınav sizlerden daha değerli, daha kıymetli değildir” dedi.

Bakmadan Geçme