Belediyespor'da hedef şampiyonluk

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde 2022-2023 sezonu yarın oynanacak Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü-Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü maçıyla sona erecek.

Normal sezonu lider tamamlamanın ardından Play-Off çeyrek finalinde Görele’yi, yarı finalinde Yalıkavak’ı yenerek finale yükselen Kastamonu Belediyespor; 5 maç üzerinden 3 galibiyete ulaşanın şampiyon olacağı seride önce 2-0 öne geçti ardından seride durum 2-2’ye geldi. Final serisindeki beşinci maçı kazanan takım şampiyonluğunu ilan edecek. Kastamonu Belediyespor, kendi sahasında ve kendi seyircisinin önünde şampiyon olmayı hedefliyor.

BELET’TEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA

Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet şunları söyledi: “İyi başladığımız serinin üçüncü maçını almak için birçok fırsat yakaladık. Avantajımız da çok büyüktü. Ancak seri beşinci maça uzadı. Bu senaryo beşli final serisinde oluşabilecek senaryolardan bir tanesiydi. Hiçbir şey kaybetmiş değiliz.”
Belet: “Ev sahibi avantajını ve taraftar avantajını kullanarak bir ucundan tuttuğumuz kupanın diğer ucundan da tutarak Kastamonu Belediyesi’ne şampiyonluk kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Haydi Kastamonu diyoruz, onların gücünü de hissederek şampiyonluğu doyasıya yaşamak istiyoruz.”

TARAFTARA DAVET

Kastamonu Belediyespor, zorlu maç öncesinde taraftarını maça davet etti. Kastamonu Belediyespor; ‘Sahne senin, kontrol sende, haydi Kastamonu sıra sende’ ifadeleriyle taraftara çağrıda bulundu.

HAKEM DEĞİŞTİ!

Kastamonu Belediyespor ile Konyaaltı Belediyespor arasında oynanacak Play-Off final karşılaşmasının Pınar-Mehtap hakem ikilisinin yöneteceği açıklanmıştı. THF maçtan önce hakem ikilisini İbrahim Özdeniz-Kürşad Erdoğan’la değiştirdi. Müsabakanın gözlemcisi ise Seddi Çelik olacak.

YAYIN TRT SPOR’DA

Hentbol Kadınlar Süper Lig Play-Off final karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma sonrasında kupa töreni de düzenlenecek.

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme