Beşiktaş'dan galibiyet açıklamaları

Beşiktaş cephesinden Galatasaray'a karşı alınan galibiyet değerlendirmeleri…

Beşiktaş 3-1'lik galibiyet sonrasında oldukça mutlu. Beşiktaş'ın galibiyetinde rol alan Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes ve Salih Uçan galibiyet açıklamalarında bulundu.

Amir Hadziahmetovic: “Gol attığım için mutluyum”

“Gol attığım için mutluyum, kazandığımız için daha çok mutluyum. Sezon sonuna kadar böyle devam ederek olabilecek en üst sırada olmak istiyoruz. Baskı altında oynamak zordur, sakin kaldık. Oyunun kontrolünü elimize geçirince sonuç da geldi.”

Gedson Fernandes: ‘Hak ettiğimiz bir zafer kazandık’

“Bizim için çok özel, çok anlamlı bir gün. Hak ettiğimiz bir zafer kazandık. Beşiktaş’ın oynaması gerektiği gibi oynadık. Taraftarımızın önünde takım arkadaşlarımızla beraber çok güzel bir galibiyet aldık. Puan olarak gerideyiz. Ancak biz kendi oyunumuza odaklanıp bütün maçlarımızı kazanacağız.”

Salih Uçan: “Skor daha da farklı olabilirdi”

“Hislerimiz çok iyi. Herkes çok mutlu. Zor bir maçtı. Şampiyonluk yarışında biraz geride kalmıştık. Son haftalarda performansımız artıyordu. Ligin bizim adımıza son büyük maçında taraftarlarımızı mutlu etmek için sahaya çıktık. İlk yirmi dakika hariç çok iyi mücadele ettik. Üstün olan taraf, pozisyon bulan bizdik. Skor daha farklı da olabilirdi. Taraftarımız mutlu, biz de mutluyuz. İnşallah kazanarak devam ederiz.”

Bakmadan Geçme